Πρώτη εξέταση στο ανοικτό λογισμικό LibreOffice

Χθες, 10 Ιουλίου 2013, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και απ’ όσο γνωρίζουμε και στον κόσμο, εξέταση στο ανοικτό λογισμικό LibreOffice η οποία οδηγεί στην απόκτηση αναγνωρισμένου πιστοποιητικού.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι για την απόκτηση του αναγνωρισμένου πιστοποιητικού DIPLOMA BUSINESS OFFICE του φορέα DIPLOMA εξετάστηκαν στο ανοικτό λογισμικό LibreOffice.


LibreOffice Logo - LibreOffice Certificate

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στο Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο LITERAE (Θεσσαλονίκη, Καρακάση 14) του φορέα DIPLOMA.

Ο φορέας DIPLOMA είναι ο μοναδικός αναγνωρισμένος από το Ελληνικό Δημόσιο Φορέας ο οποίος διενεργεί εξετάσεις σε ανοικτά λογισμικά (LibreOffice και OpenOffice).

Το πιστοποιητικό DIPLOMA BUSINESS OFFICE είναι το μοναδικό αναγνωρισμένο πιστοποιητικό το οποίο εξετάζει τους υποψηφίους σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, σε τρεις ενότητες ταυτόχρονα (Επεξεργασία Κειμένου, Υπολογιστικά Φύλλα, Διαδίκτυο). Ο υποψήφιος πρέπει να είναι σε θέση να δημιουργεί ολοκληρωμένα έγγραφα και όχι να απαντά μηχανικά σε μεμονωμένες ερωτήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για το αναγνωρισμένο πιστοποιητικό DIPLOMA BUSINESS OFFICE μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

DIPLOMA BUSINESS OFFICE - LibreOffice Exam Candidates, LibreOffice 4
Οι υποψήφιές μας

DIPLOMA BUSINESS OFFICE -Examination Center and Certification Body Personnel- LibreOffice 4
Από δεξιά προς τα αριστερά: κ. Σοφία Τόλη, Υπεύθυνη του Εξεταστικού Κέντρου LITERAE, ο κ. Στέλιος Λαμπρόπουλος, Πρόεδρος του φορέα DIPLOMA, η κ. Δέσποινα Ελοβάρη, Επιτηρήτρια του φορέα DIPLOMA και ο κ. Παντελή Τοπτσής, Τεχνικός Υπεύθυνος του Εξεταστικού Κέντρου LITERAE.

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Ετικέτες: , , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *