Πιστοποιητικά DIPLOMA

Βασικό επίπεδο

DIPLOMA Basic Office

Το πιστοποιητικό DIPLOMA BASIC OFFICE λόγω της αυξημένης αναγνωρισιμότητας και αποδοχής του από την αγορά εργασίας, θα κάνει το βιογραφικό σας ανταγωνιστικότερο, δίνοντάς σας περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσετε τη θέση εργασίας που επιθυμείτε.

DIPLOMA Business Office

Το αναγνωρισμένο πιστοποιητικό DIPLOMA BUSINESS OFFICE δημιουργήθηκε λόγω των αυξημένων αναγκών της αγοράς εργασίας για στελέχη που γνωρίζουν όχι μόνο να χειρίζονται σωστά τις βασικές εφαρμογές γραφείου, αλλά μπορούν και να κινούνται με μεγάλη ευκολία ανάμεσά τους. Το πιστοποιητικό DIPLOMA BUSINESS OFFICE είναι ένα καινοτόμο πιστοποιητικό, απόλυτα εναρμονισμένο με τις αυξημένες απαιτήσεις του εργασιακού περιβάλλοντος.

Εξειδικευμένο επίπεδο

DIPLOMA Expert Office

Το πιστοποιητικό DIPLOMA EXPERT OFFICE αποτελεί την απόδειξη γνώσεων πληροφορικής υψηλού επιπέδου για τις εφαρμογές γραφείου. Ο κάτοχος ενός πιστοποιητικού DIPLOMA EXPERT OFFICE είναι σε θέση να διεκδικήσει με αυτοπεποίθηση μια θέση εργασίας λόγω της υψηλής αναγνωρισιμότητας και αποδοχής του πιστοποιητικού στον ιδιωτικό τομέα.

Πιστοποιητικό DIPLOMA `Διαχείριση μεγάλων εγγράφων`

Ξεχάστε το χάος και μάθετε τα πάντα για την σωστή διαχείριση των μεγάλων εγγράφων και την συγγραφή εργασιών.
Το Πιστοποιητικό Διαχείριση μεγάλων εγγράφων αποτελεί μία ολοκληρωμένη Πιστοποίηση τον καλύτερο τρόπο απόδειξης των γνώσεων που έχετε σχετικά με την διαχείριση μεγάλων εγγράφων και την συγγραφή διπλωματικών εργασιών.

Πιστοποιητικό DIPLOMA Data Analysis με το Microsoft Excel 2019

Η καθημερινή εργασία ενός data analyst απαιτεί ευρεία γκάμα δεξιοτήτων και καλή γνώση του Excel.
Εάν ο εργασιακός σας στόχος είναι να γίνετε ένας επιτυχημένος αναλυτής, τότε απαιτούνται δεξιότητες για την χρήση του MS-Excel. Το DIPLOMA Certificate of Data Analysis αποτελεί την απόλυτη πιστοποίηση για εσάς!

Επαγγελματικό επίπεδο

Καθηγητές

Ηλεκτρονικό Εκπαιδευτικό Υλικό και Διαδραστικοί Πίνακες

Η καθημερινή εργασία ενός data analyst απαιτεί ευρεία γκάμα δεξιοτήτων και καλή γνώση του Excel.
Εάν ο εργασιακός σας στόχος είναι να γίνετε ένας επιτυχημένος αναλυτής, τότε απαιτούνται δεξιότητες για την χρήση του MS-Excel. Το DIPLOMA Certificate of Data Analysis αποτελεί την απόλυτη πιστοποίηση για εσάς!

Γραμματεία

Secretary Computer Workflow

Οι ανάγκες του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος και το πλήθος των διαφορετικών εγγράφων που φτάνουν καθημερινά σε μια Γραμματεία είναι τέτοια που δεν αφήνουν περιθώρια πειραματισμών: Ο εργαζόμενος στη Γραμματεία πρέπει να είναι σε θέση να γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε σε μια εταιρία πώς να χειρίζεται την κάθε εφαρμογή αποτελεσματικά και αποδοτικά.

Τυφλό Σύστημα Πληκτρολόγησης

Η εκμάθηση του τυφλού συστήματος πληκτρολόγησης σίγουρα απαιτεί χρόνο και προσπάθεια. Ταυτόχρονα, αποτελεί και μια μορφή επένδυσης, καθώς είναι βέβαιο ότι ο χρόνος που θα δαπανήσουμε για να το μάθουμε θα μας εξοικονομήσει πολύ περισσότερο χρόνο στο μέλλον.

Design & graphics

Creo Parametric CORE

Η Πιστοποίηση των γνώσεων Βιομηχανικού Σχεδιασμού με τη χρήση του Creo Parametric έρχεται με σφραγίδα του Φορέα DIPLOMA. Η επιμέλεια πραγματοποιείται από Εξειδικευμένο Ακαδημαϊκό Προσωπικό με χρόνια εμπειρίας στον χώρο της σχεδίασης στη χρήση συστημάτων CAD. Η νέα Πιστοποίηση γνώσεων Βιομηχανικού Σχεδιασμού με τη χρήση του Creo Parametric ακολουθεί το πρότυπο ποιότητας του Φορέα και πάντα με βάση την in-ates τεχνολογία.

2D & 3D CAD Designer

Τα πιστοποιητικά DIPLOMA AutoCAD 2D και DIPLOMA AutoCAD 3D θα σας επιτρέψουν να διεκδικήσετε με αυτοπεποίθηση μια θέση εργασίας διότι είναι ευρέως αναγνωρισμένα στον ιδιωτικό τομέα λόγω του υψηλού επιπέδου γνώσεων και δεξιοτήτων που πρεσβεύουν. Οι κάτοχοι ενός πιστοποιητικού DIPLOMA είναι σε θέση να εκτελούν σύνθετες ενέργειες και θεωρούνται γνώστες του αντικειμένου.

WEB

Web Basics

Ο Φορέας Πιστοποίησης DIPLOMA ανταποκρινόμενος στις σύγχρονες ανάγκες για εξειδίκευση υψηλού επιπέδου στα εργαλεία web έχει αναπτύξει μια σειρά πιστοποιητικών.
Τα πιστοποιητικά DIPLOMA έχουν καθορίσει διαφορετικά πρότυπα εξέτασης υψηλού επιπέδου και θεωρούνται απαραίτητα προκειμένου κάποιος να ξεκινήσει την καριέρα του ως web developer.

HTML, CSS, Javascript, PHP, MySQL Developer

Τα πιστοποιητικά DIPLOMA WEB DEVELOPER θα σας επιτρέψουν να διεκδικήσετε με αυτοπεποίθηση μια θέση εργασίας διότι είναι ευρέως αναγνωρισμένα στον ιδιωτικό τομέα λόγω του υψηλού επιπέδου γνώσεων και δεξιοτήτων που πρεσβεύουν. Οι κάτοχοι ενός πιστοποιητικού DIPLOMA είναι σε θέση να εκτελούν σύνθετες ενέργειες και θεωρούνται γνώστες του αντικειμένου.


Αρχή