DIPLOMA SECRETARY COMPUTER WORKFLOW

χαρακτηριστικά

Το επόμενο βήμα στην πιστοποίηση!

Στοχεύοντας πάντοτε στην παροχή υπηρεσιών υψηλότατου επιπέδου, η DIPLOMA δημιούργησε το πιστοποιητικό που θεωρείται πια απαραίτητο προσόν για όποιον-α επιθυμεί να εργαστεί σε θέση γραμματειακής υποστήριξης.

Οι ανάγκες του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος και το πλήθος των διαφορετικών εγγράφων που φτάνουν καθημερινά σε μια Γραμματεία είναι τέτοια που δεν αφήνουν περιθώρια πειραματισμών: Ο εργαζόμενος στη Γραμματεία πρέπει να είναι σε θέση να γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε σε μια εταιρία πώς να χειρίζεται την κάθε εφαρμογή αποτελεσματικά και αποδοτικά.

Για να αποκτήσετε το DIPLOMA SECRETARY COMPUTER WORKFLOW CERTIFICATE αρκεί η συμμετοχή στην εξέταση στην οποία εξετάζεστε στις παρακάτω πέντε (5) ενότητες:

  • Χρήση Υπολογιστή & Διαχείριση Αρχείων
  • Επεξεργασία Κειμένου
  • Υπολογιστικά Φύλλα
  • Υπηρεσίες Διαδικτύου
  • Παρουσιάσεις

Εφόσον ο υποψήφιος το επιθυμεί, μπορεί να εξεταστεί στις προαιρετικές δύο (2) ενότητες:

  • Βασικές Έννοιες Πληροφορικής
  • Βάσεις Δεδομένων
Tα παραπάνω γνωστικά αντικείμενα εξετάζονται σύμφωνα με την εξεταστέα ύλη του φορέα DIPLOMA.

Κλίμακα Γνώσης και Δεξιοτήτων

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟ
80-100 ΑΡΙΣΤΕΣ Α
65-80 ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ Β
50-65 ΚΑΛΕΣ C
35-50 ΜΕΤΡΙΕΣ D
20-35 ΒΑΣΙΚΕΣ E
5-20 ΑΡΧΑΡΙΕΣ F
0-5 - GΔείτε ένα δείγμα ερώτησης της εξέτασης για την απόκτηση του πιστοποιητικού DIPLOMA Secretary Computer Workflow:

Ανοίξτε το βιβλίο εργασίας Άσκηση.xls από τον φάκελο IL-ates\Secretary της επιφάνειας εργασίας σας, ταξινομήστε το σύμφωνα με το επώνυμο σε αύξουσα σειρά και αποθηκεύστε το στον φάκελο IL-ates\Secretary της επιφάνειας εργασίας σας με όνομα Ordered.xls. Ανοίξτε την επιστολή Άσκηση.doc η οποία βρίσκεται στον φάκελο IL-ates\Secretary της επιφάνειας εργασίας σας. Εισάγετε δεξιά από την προφώνηση το πεδίο Προσφώνηση και ρυθμίστε να λάβουν την επιστολή μόνοι οι γονείς των μαθητών της τάξης info junior. Στη συνέχεια αποθηκεύστε σε νέο έγγραφο το αποτέλεσμα της συγχώνευσης με όνομα Junior στον φάκελο IL-ates\Secretary της επιφάνειας εργασίας σας.

Δημιουργήστε ένα νέο έγγραφο στο word για την δημιουργία ετικετών τύπου Avery μέγεθος Α4 και Α5 με κωδικό C2241 (αυτοκόλλητο) η οποίες θα περιέχουν τα παρακάτω πεδία με μέγεθος γραμματοσειράς 12 στιγμές:
Επώνυμο Όνομα
Διεύθυνση Αριθμός
ΤΚ Πόλη
Αποθηκεύστε το αποτέλεσμα της συγχώνευσης σε νέο έγγραφο με όνομα ετικέτες.doc στον φάκελο IL-ates\Secretary της επιφάνειας εργασίας σας.

Δημιουργήστε, για την εταιρία σας, μια ολόκληρη σελίδα με ετικέτες τύπου Avery μέγεθος Α4 και Α5 με κωδικό C2241 (αυτοκόλλητο) οι οποίες θα περιέχουν όλες τα παρακάτω στοιχεία: infolearn
Πίνδου 6 και Καρατζά
55132 Καλαμαριά
Αποθηκεύστε το έγγραφο με όνομα ετικέτες_εταιρίας.doc στον φάκελο IL-ates\Secretary της επιφάνειας εργασίας
Δείτε την λύση της ερώτησης σε video:

Το πρωτοποριακό χαρακτηριστικό ποιότητας του συγκεκριμένου πιστοποιητικού είναι ότι ο υποψήφιος θα πρέπει να είναι σε θέση να χειριστεί ταυτόχρονα και τις πέντε (5) εφαρμογές, όπως ακριβώς συμβαίνει και στον χώρο εργασίας καθημερινά. Η εξέταση διαρκεί 120’ για τις πέντε υποχρεωτικές ενότητες που εξετάζονται ταυτόχρονα και 60’ για την κάθε προαιρετική ενότητα.

Το πιστοποιητικό DIPLOMA SECRETARY COMPUTER WORKFLOW θα σας επιτρέψει να διεκδικήσετε με αυτοπεποίθηση μια θέση εργασίας διότι είναι αναγνωρισμένο στον ιδιωτικό τομέα λόγω του υψηλού επιπέδου γνώσεων και δεξιοτήτων που πρεσβεύει. Οι κάτοχοι ενός πιστοποιητικού DIPLOMA είναι σε θέση να εκτελούν σύνθετες ενέργειες και θεωρούνται γνώστες του αντικειμένου.


Το ολοκληρωμένο εξεταστικό σύστημα που χρησιμοποιεί ο φορέας DIPLOMA βασίζεται στην τεχνολογία της Infolearn-TEST4U.
 

Η επιλογή μιας ποιοτικής πιστοποίησης είναι πάντοτε η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε!

γιατί να επιλέξετε τον φορέα DIPLOMA

Ο φορέας Diploma δημιούργησε το μοναδικό πιστοποιητικό στο οποίο ο υποψήφιος καλείται να πιστοποιήσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες του σε αυτοματοποιημένο περιβάλλον και στις πέντε εφαρμογές.

Στο πιστοποιητικό DIPLOMA SECRETARY COMPUTER WORKFLOW CERTIFICATE χρησιμοποιείται η τεχνολογία Scenario Based Examination Technology της infolearn.

Μ’ αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η σωστή αποτύπωση του πραγματικού επιπέδου γνώσεων του υποψήφιου στο σύνολο και όχι ανά γνωστικό αντικείμενο θεματικής ενότητας.

Η καινοτομία του σχήματος πιστοποίησης πέραν του τρόπου εξέτασης ανάγεται και στο ότι όλοι οι υποψήφιοι πιστοποιούν τις γνώσεις τους στην κλίμακα γνώσης και δεξιοτήτων διασφαλίζοντας έτσι την διάκριση τους στον εργασιακό τομέα.


 
 
 
 
 

Αρχή